Imaginea zilei vine de la Kiev, chiar și în ziua rebeliunii împotriva lui Putin

Imaginea zilei vine tot de la Kiev, chiar și azi, când ochii lumii sunt ațintiți spre rebeliunea militară din Rusia. Pentru că bombardamentele au continuat la Kiev, în timp ce mercenarii din gruparea Wagner s-au răsculat împotriva lui Putin și au pornit în marș spre Moscova, cerând ”un nou președinte”.

Fotografia lui Serghei Supinski, realizată pentru AFP, surprinde o fetiță învelită în steagul ucrainean, în fața unui bloc de 24 de etaje, parțial distrus în urma unui atac cu rachete, în această dimineață, la Kiev. Au fost uciși trei oameni, iar 11 răniți, au informat autoritățile ucrainene.

În acest timp, criza din Rusia se acutizează. Trupele Wagner se îndreaptă spre Moscova. Rebeliunea militară ia proporțiile unei tentative de lovitură de stat. ”Putin nu a făcut alegerea corectă. Cu atât mai rău pentru el. În curând, vom avea un nou președinte”, a comunicat grupul de mercenari, după discursul amenințător al președintelui rus din această dimineață.

Detalii în timp real găsiți aici: Rebeliunea mercenarilor Wagner zguduie Rusia: ”În curând, vom avea un nou președinte”. Putin: ”Situația este dificilă” | EuroȘtiri.ro (eurostiri.ro)

Sursa foto: rtbf.be

Ș. J.

Facebook

Comentarii

57 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *