Elon Musk, după ce peste 10 milioane de oameni au votat în favoarea demisiei sale de la Twitter: „Interesant”

Elon Musk a postat pe Twitter pentru prima dată de când peste 10 milioane de oameni au votat în favoarea demisiei sale din funcția de director executiv al Twitter, spunând că numai abonații plătiți la Twitter Blue vor putea vota în viitoarele sondaje legate de politici.

Duminică, Musk i-a întrebat pe utilizatorii Twitter dacă ar trebui să demisioneze de la conducerea companiei, promițând că va respecta rezultatele sondajului său. La închiderea sondajului, luni, 57,5% au spus că ar trebui să demisioneze.

În mod normal, Musk este un utilizator activ al platformei, însă nu a mai scris niciun mesaj pe Twitter în orele imediat următoare sondajului. Tăcerea sa a fost în cele din urmă ruptă când a răspuns cu „Interesant” la multiplele sugestii că rezultatele sondajului au fost distorsionate de conturi false.

Răspunzând la sugestia unui alt utilizator potrivit căruia „abonații Blue ar trebui să fie singurii care pot vota în sondajele legate de politici”, Musk a spus: „Bună observație. Twitter va face această schimbare”.

Twitter Blue este un abonament cu plată care permite oricui să cumpere o insignă verificată cu bifă albastră pentru contul său. În calitate de proprietar majoritar al companiei private, nimeni nu îl poate forța pe Musk să plece, însă o serie de decizii derutante din ultimele zile i-a determinat chiar și pe unii dintre cei mai apropiați susținători ai săi să rupă legăturile cu el.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *