Majoritatea utilizatorilor Twitter nu îl vor pe Elon Musk la conducerea companiei

Utilizatorii Twitter au votat într-un sondaj ca Elon Musk să demisioneze din funcția de director executiv al platformei de socializare, în cadrul unei reacții de respingere a miliardarului, la mai puțin de două luni de la preluarea mandatului.

Aproximativ 57,5% dintre voturi au fost pentru „Da”, în timp ce 42,5% au fost împotriva ideii ca Musk să demisioneze de la șefia Twitter, potrivit sondajului pe care miliardarul l-a lansat duminică seara. Peste 17,5 milioane de persoane au participat la vot.

Duminică, Musk a spus că va respecta rezultatele sondajului, dar nu a dat detalii despre momentul în care va demisiona dacă rezultatele vor spune că ar trebui să o facă. Acțiunile Tesla Inc., producătorul de automobile electrice pe care Musk îl conduce, au crescut cu aproximativ 5% în precomerț.

Miliardarul, care și-a pierdut titlul de cea mai bogată persoană din lume la începutul acestei luni, a fondat, de asemenea, întreprinderea de tuneluri Boring Company, susține compania de dispozitive medicale Neuralink și conduce compania de rachete SpaceX.

Investitorii Tesla au fost îngrijorați de faptul că Musk s-a împărțit prea mult după afacerea Twitter.

Sondajul vine după actualizarea de duminică a politicii Twitter, care a interzis conturile create exclusiv cu scopul de a promova alte firme de social media și conținutul care cuprinde linkuri sau nume de utilizator pentru platforme rivale.

Facebook

Comentarii

93 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *