Zborurile Wizz Air către și dinspre Tel Aviv au fost anulate

Compania aeriană Wizz Air a anunțat anularea zborurilor către și dinspre Tel Aviv, ca urmare a escaladării conflictului dintre Israel și Fâșia Gaza. Această informație a fost furnizată de către operatorul aerian și a fost transmisă de Agerpres.

Operatorul aerian a declarat că va lua măsuri pentru a-i contacta direct pe pasagerii afectați prin intermediul e-mailurilor sau SMS-urilor. Compania le va oferi opțiuni pentru reprogramare sau rambursare a biletelor și va acorda asistență pentru cazare, în funcție de necesitățile pasagerilor.

Conflictul dintre Israel și Fâșia Gaza a reintrat într-un stadiu activ sâmbătă, atunci când aripa militară a mișcării islamiste palestiniene Hamas a lansat o ofensivă surpriză. Aceasta a inclus lansarea a mii de rachete și infiltrarea luptătorilor pe teritoriul israelian atât pe uscat, cât și pe mare și prin calea aerului.

Acest conflict a izbucnit într-un context deosebit de sensibil, deoarece sâmbătă a fost ultima zi a sărbătorii evreiești Sukkot, o perioadă în care numeroși pelerini și turiști se deplasează în Israel, în timpul vacanței școlare.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *