Va fi Mbappe noul decar de legendă al lui Real Madrid?

Starul lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, a informat deja echipa și coechipierii săi din vestiar că va părăsi Parisul în această vară. Deși nu și-a dezvăluit destinația, se speculează pe scară largă că noul său club va fi Real Madrid. Asta în ciuda faptului că încă nu s-a semnat nimic cu „Los Blancos”, întrucât negocierile sunt încă în desfășurare.

Discuțiile sunt însă deja în desfășurare și cu privire la numărul pe care francezul îl va purta la Real Madrid. Potrivit informațiilor de la Mundodeportivo, el va purta numărul „10”, care este purtat în prezent de legenda clubului madrilen, Luka Modrić. Acest număr va deveni disponibil în vară, deoarece contractul mijlocașului croat expiră pe 30 iunie, iar reînnoirea acestuia nu face parte din planurile clubului.

Astfel, Mbappé va moșteni „zecele” lui Modrić. La PSG poartă numărul „7”, dar la Madrid acest număr este deținut de Vinicius, care nu este dispus să renunțe la el. Purtarea numărului „10” nu ar fi ceva nou pentru Mbappé, întrucât poartă acest număr pentru naționala Franței și tocmai cu acest număr a câștigat Cupa Mondială.

Mbappe are șansa de-a se alătura listei de elită a jucătorilor care au purtat numărul „10” la Madrid, alături de Puskás și Velazquez. Cu toate acestea, istoria numărului zece include și dezamăgiri. Înainte de Modrić, a fost purtat de jucători care nu au îndeplinit așteptările clubului: Mesut Özil, James Rodriguez, Wesley Sneijder, Robinho și Lassana Diarra.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *