Ucrainienii contestă arbitrajul din meciul cu Italia

Liderul naționalei Ucrainei, Alexander Zinchenko, a vorbit cu reporterii după meciul de calificare la Euro 2024 cu echipa Italiei, care s-a încheiat cu scorul de 0:0.

În special, ucraineanul a vorbit despre episodul controversat al unui penalty nealocat împotriva naționalei Italiei: „Nu am văzut reluarea penalty-ului pe Mudrik, să fiu sincer. Rezultatul a fost deja stabilit, așa că nu voi comenta deciziile judecătorilor. Băieții au spus ceva în vestiar, dar pentru mine asta e deja trecut.”

Am simțit sprijinul fanilor. Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au participat la meci și ne-au susținut. Fanii noștri sunt al 12-lea jucător al nostru. Nu m-am gândit încă la potențialii adversari din playoff. Dacă am reușit să jucăm bine împotriva Italiei, atunci putem juca și împotriva altor echipe”, a spus ucraineanul într-un comentariu după meci, scrie Tribuna.

Echipa Italiei a ocupat locul doi în grupă și s-a calificat la Euro. Totodată, ucrainenii vor concura pentru un loc în turneu în play-off, la care au intrat după rezultatele din Liga Națiunilor.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *