Twitter își închide temporar birourile

Twitter și-a închis temporar birourile vineri, după ce le-a spus angajaților că vor fi informați prin e-mail mai târziu în cursul zilei dacă vor fi sau nu concediați. Măsura vine după o săptămână de incertitudine cu privire la viitorul companiei sub conducerea noului proprietar Elon Musk.

Platforma de socializare a precizat într-un e-mail adresat angajaților că îi va anunța vineri dimineață în legătură cu reducerile de personal.

„În efortul de a plasa Twitter pe o cale sănătoasă, vom trece vineri prin procesul dificil de reducere a forței de muncă la nivel global”, se arată în e-mailul trimis joi, consultat de Reuters.

Musk, cea mai bogată persoană din lume, dorește să concedieze aproximativ 3.700 de angajați ai Twitter, adică aproximativ jumătate din forța de muncă, în timp ce încearcă să reducă costurile și să impună o nouă etică de lucru exigentă, potrivit unor planuri interne analizate de Reuters în această săptămână.

Angajații Twitter și-au vărsat frustrările legate de concedieri pe rețeaua de socializare, folosind hashtag-ul #OneTeam.

Facebook

Comentarii

74 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *