Tucker Carlson l-a intervievat pe Putin

Președintele rus Vladimir Putin i-a acordat marți un interviu vedetei de televiziune americane Tucker Carlson, deoarece „abordarea sa diferă de raportarea unilaterală a multor mass-media tradiționale de știri occidentale”, a transmis Kremlinul, potrivit Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că mass-media occidentale nici măcar nu au mai încercat să pară imparțiale în relatările lor despre Rusia, declarând că nu mai există apetitul de a comunica direct cu astfel de organizații media: ”Când vine vorba despre ţările Occidentului colectiv, marile reţele media, canalele TV, marile cotidiane nu se pot lăuda în niciun fel că măcar încearcă să pară imparţiale în ce priveşte relatările”, a spus Peskov.

Întrebat de ce Putin i-a acordat un interviu lui Carlson, Peskov a afirmat că poziția jurnalistului american contrastează cu cea mai mare parte din mass-media occidentale: „Poziția lui este diferită de ceilalți. Nu este în niciun caz pro-rus, nu este pro-ucrainean – este pro-american, dar cel puțin contrastează cu poziția presei tradiționale anglo-saxone”.

Interviul va fi difuzat probabil joi, a declarat agenția de știri rusă TASS, citând rapoarte ale Wall Street Journal.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *