Trump, tot mai aproape de ”arenă”

Video: Donald Trump – intrare spectaculoasă la un turneu de arte marțiale. Pe arena Kaseya Center din Miami, a avut loc turneul de arte marțiale UFC 299. Printre spectatorii acestui spectacol s-a numărat și fostul președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru aceeași funcție, Donald Trump.

Fostul președinte a fost prezent la evenimentul principal al turneului, unde Sean O’Malley și Marlon Vera s-au confruntat. Tribunele l-au întâmpinat în urale, toată lumea a început să aplaude, iar imnul lui Kid Rock a răsunat în arenă.

@awkwardmama107

Our Favorite President Has Arrived At UFC 299 Fight Kaseya Center in Miami… #president #Trump #UFC299 #KaseyaCenter #Miami

♬ Adrenaline Rush – Balang_3go

Trump a apărut la arena Kaseya Center la doar câteva ore după ce s-a adresat unei mulțimi de susținători din Roma, Georgia. Fostul președinte nu a fost singur; era însoțit de fiica sa, Ivanka.

În plus, fosta gazdă ESPN, Sage Steele, a fost văzută conversând cu Trump. Recent, ea a câștigat popularitate printre susținătorii lui Trump, datorită criticilor sale deschise la adresa sportivilor transgender din disciplinele feminine, precum și a obiecțiilor sale împotriva vaccinării COVID-19.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *