Toni Kroos va reveni la naționala Germaniei

Mijlocașul german Toni Kroos va reveni în echipa națională a Germaniei în martie pentru meciuri amicale împotriva Franței (23 martie) și Olandei (26 martie). În plus, mijlocașul plănuiește să reprezinte Bundesteam în viitorul Campionat European desfășurat pe teren propriu.

Mijlocașul de la Real Madrid, în vârstă de 34 de ani, a comentat decizia sa de a relua jocul pentru naționala Germaniei.

”Bineînțeles că vreau să ajut. Dar cu siguranță nici eu nu sunt salvatorul. Sunt doar o roată care se îmbină cu ceilalți pentru a face să funcționeze un întreg. Îi cunosc pe băieți, îi cunosc pe jucători, toți au calități grozave. Acum este timpul să arătăm ca o echipă. Încă mă simt bine și gata fizic să fac față fără probleme. Faptul că este nevoie de mine pentru turneul din țara mea este un stimulent.” a spus Kroos.

Kroos nu a mai jucat la naționala Germaniei din 2021. A acumulat 106 selecții pentru echipa principală a țării, marcând 17 goluri și a fost o figură cheie în echipa care a câștigat Cupa Mondială din 2014.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *