TAROM anunță reluarea zborurilor către Tel Aviv

Compania TAROM, liderul transportului aerian din România, a emis un comunicat de presă în care anunță reluarea operării zborurilor către Tel Aviv începând cu data de 1 ianuarie 2024. După o monitorizare atentă a situației de securitate din Israel și în urma comunicărilor constante cu autoritățile locale și internaționale, TAROM va introduce inițial două curse săptămânale pe această rută crucială.

Prima cursă, cu numărul RO155/6, este programată să decoleze din Aeroportul Henri Coandă (OTP) la ora 20.45 în data de 1 ianuarie 2024, având destinația Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv (TLV), unde se va ateriza la ora 23.20. Cursa de întoarcere, RO156, va pleca din Tel Aviv la ora 00.20 în 2 ianuarie 2024, sosind la București la ora 03.05.

Compania TAROM reconfirmă angajamentul său față de siguranța pasagerilor și a echipajului, asigurând că va continua să monitorizeze îndeaproape evoluțiile din Israel. În contextul schimbărilor ulterioare și pentru a se adapta la condițiile de securitate, programul de zbor va fi ajustat corespunzător și va fi reflectat în sistemele de rezervări.

Începând cu a doua săptămână a lunii ianuarie, TAROM va crește frecvența zborurilor către Tel Aviv, operând două curse săptămânale în zilele de joi și duminică. Compania își propune să analizeze progresiv dezvoltarea operării în funcție de evoluțiile situației din Israel, asigurându-se că pasagerii beneficiază de servicii de înaltă calitate în deplină siguranță.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *