Taiwanul își mobilizează aviația pentru a preveni incursiunile chineze

Taiwanul a trimis avioane de luptă pentru a îndepărta 39 de avioane chinezești, care au intrat în zona sa de apărare aeriană din sud-estul țării, a anunțat joi Ministerul Apărării de pe insulă.

Taiwanul s-a plâns de misiuni repetate ale forțelor aeriene chineze în ultimii doi ani, adesea în zonele sudice ale zonei sale de identificare a apărării aeriene, sau ADIZ. Incursiunea de joi a inclus 21 de avioane de vânătoare și patru bombardiere H-6, precum și avioane de avertizare timpurie, antisubmarin și de realimentare aeriană, a precizat Ministerul Apărării din Taiwan într-un raport care detaliază activitățile chineze în ADIZ în ultimele 24 de ore.

Multe dintre avioane au survolat o cale navigabilă cunoscută sub numele de Canalul Bashi către o zonă din largul coastei de sud-est a insulei, potrivit unei hărți furnizate de minister. Trei nave ale marinei chineze au fost, de asemenea, detectate în apropierea Taiwanului, a precizat ministerul.

Taiwanul a trimis avioane de luptă nespecificate pentru a îndepărta avioanele chinezești, în timp ce sistemele de rachete au monitorizat zborul acestora, a precizat ministerul, folosind o formulare standard pentru răspunsul său.

Anunțuri separate ale guvernului taiwanez au declarat că divizia de cercetare și dezvoltare a Ministerului Apărării, Institutul Național de Știință și Tehnologie Chung-Shan, organizează în această săptămână un exercițiu de tragere a rachetelor pe coasta de sud-est a insulei.

Facebook

Comentarii

Un răspuns

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *