Suspiciune de viol în Premier League

Doi tineri fotbaliști, care își desfășoară activitatea în Premier League, au fost arestați sub suspiciunea de agresiune sexuală, potrivit The Sun.

Unul dintre jucători este suspectat de violență și incitare la viol, în timp ce celălalt este acuzat în mod specific de viol. Luni, 22 aprilie, poliția a anunțat că fotbaliștii au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea cercetărilor suplimentare. Presupusul atac a avut loc vineri seara.

În prezent, ambii fotbaliști în vârstă de 19 ani au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unei investigații suplimentare. Se raportează că victima a abordat organele de ordine câteva ore mai târziu și a depus o plângere oficială.

„Poliția a arestat două persoane în urma unui raport de viol. Un tânăr de 19 ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune și ajutor la viol. Al doilea tânăr de 19 ani a fost arestat sub suspiciunea de viol. Ambii bărbați au fost eliberați pe cauțiune de către poliție”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției.

Cluburile se pregătesc să ia o decizie. De asemenea, nu este clar dacă acești doi fotbaliști au fost suspendați de la joc până la finalizarea anchetei.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *