”Stejarii”au încheiat rușinos Mondialul de rugby

Naţionala de rugby a României a încheiat cu înfrângeri pe linie participarea la Cupa Mondială din Franţa, după ce a fost învinsă de Tonga cu scorul de 45-24 (21-17), duminică, la Lille, în Grupa B, conform Agerpres.

”Stejarii” au făcut cel mai bun joc al lor în acest turneu final, dar au comis multe erori, de care au profitat adversarii.

Tonga s-a dovedit superioară în acest meci, reuşind nu mai puţin de şapte eseuri, care le-au asigurat şi punctul bonus ofensiv.

Echipa antrenată de Eugen Apjok a avut destule momente bune, concretizate în trei eseuri, reuşite de Cristi Boboc (30), Florin Surugiu (36), la ultimul său meci în echipa naţională, şi de Marius Simionescu (55), toate trei fiind transformate de Alin Conache (32, 37, 57), care a fructificat şi o lovitură de pedeapsă (19).

În primele sale trei partide în Franţa, România a pierdut la scoruri-fluviu, 8-82 cu Irlanda, liderul la zi din ierarhia internaţională, 0-76 cu Africa de Sud, campioana mondială en titre, şi 0-84 cu Scoţia.

În clasamentul final al grupei, pe primul loc a terminat Irlanda, cu 19 puncte, urmată de Africa de Sud, 15 puncte, Scoţia, 10 puncte, Tonga, 5 puncte, România, 0 puncte.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *