Starea lui Florin Piersic s-a îmbunătățit ușor. A fost operat

Marele actor Florin Piersic a trecut cu bine peste operația de îndepărtare a protezei de la genunchi, care i-a provocat o infecţie severă în organism. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală, care au realizat intervenția, au precizat astăzi că starea sa de sănătate este uşor îmbunătăţită.

”Se alimentează şi bea lichide singur”

”În urma evaluării din această dimineaţă, s-a constatat că starea de sănătate a domnului Florin Piersic este uşor îmbunătăţită, cu o evoluţie lent favorabilă. În prima zi postoperator, parametrii biologici legaţi de inflamaţie s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant, se alimentează şi bea lichide singur”, transmit reprezentanţii unităţii sanitare. Aceştia precizează că perioada critică postoperatorie este de 72 de ore.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat ieri la Spitalul Foişor, unde i-a fost extrasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave pe care acesta o are în organism.

Marele actor a trecut prin patru spitale, două la Cluj și două la București, medicii încercând să oprească o septicemie care îi punea viața în pericol.

La Cluj, i-a fost îndepărtat stimulatorul cardiac, iar la București, proteza de la genunchi.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *