Serena Williams încearcă să profite de suspendarea Simonei

Verdictul dat în cazul Halep continuă să producă reacții în lumea mare a tenisului. Fosta campioană, americanca, Serena Williams, a postat un mesaj aluziv și tendențios: „8 este un număr mai bun”, cu referire la faptul că a pierdut al optulea titlu la Wimbledon în fața jucătoarei noastre. Mai precis, Williams a făcut referire la ediția de la Wimbledon, 2019, atunci când Simona Halep a învins-o în finală în două seturi fără drept de apel, 6-2, 6-2. Pentru americancă a fost cea mai dureroasă  înfrângere a carierei, deoarece Halep i-a furat ultima șansă de-a intra în istorie, egalând recordul de titluri de mare șlem deținut de Margaret Court, 24.  

Cel care a sărit în apărarea sportivei noastre a fost marele campion, Ilie Năstase, care a ținut să rememoreze un episod dubios din cariera, Serenei Williams: „Ar trebui să recunoască, că au prins-o și pe ea o dată și nu au suspendat-o pentru că e americancă! S-a mai spus că dacă se dă numele Serenei, vor pleca sponsorii și uite așa!”

Mai exact este vorba de dezvăluirile apărute în 2016, în urma unui atac al unor hackeri care au spart baza de date a Agenţiei Mondiale Antidoping. A reieșit din datele găsite că Serena a avut permisiunea de a lua substanţe interzise în 2010, 2014 şi 2015 și a fost protejată. Aceleași date o vizau și pe sora acesteia, jucătoarea Venus Williams.  

În final, Ilie Năstase nu vede nicio șansă în a i se retrage Simonei, titlul de la Wimbledon: ” Nu există riscul ăsta (n.r. – ca Halep să piardă titlul de la Wimbledon). A fost testată de mai multe ori după Wimbledon și înainte, nu există riscul ăsta. Ea încearcă acum să o întoarcă într-un fel, că a bătut-o clar cu 6-2, 6-2, să spună că din cauza asta a pierdut. Dar nu merge!”

Facebook

Comentarii

38 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *