Scandalul Rubiales ia amploare

Fostul antrenor principal al naționalei feminine a Spaniei a fost chemat în judecată în dosarul Rubiales, după cum relatează Independent.

Potrivit informațiilor disponibile, Jorge Vilda a fost chemat în judecată în cadrul anchetei legate de fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal. Vilda, împreună cu alți doi oficiali ai federației, au fost chemați ca părți în anchetă, iar ședința de judecată este programată pentru 10 octombrie. Se presupune că fostul antrenor al Spaniei a încercat să o convingă pe Jennifer Hermoso să îl susțină pe Rubiales și să evite astfel trimiterea sa în judecată.

De amintit că Luis Rubiales a demisionat din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal. Acest lucru s-a produs pe fondul criticilor și amenințării cu acțiunea în justiție după ce a sărutat-o pe buze pe jucătoarea naționalei feminine a Spaniei, Jennifer Hermoso, în urma victoriei Spaniei în finala Cupei Mondiale feminine.

Hermoso, în vârstă de 33 de ani, a susținut că sărutul de după meciul cu naționala Angliei nu a fost consensual și a intentat un proces împotriva lui Rubiales.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *