Circ conjugal-politic la Budapesta: Dezvăluiri cutremurătoare ale fostului ministru al Justiției

Scandalul din culisele politicii maghiare explodează odată cu dezvăluirile făcute de Judit Varga, fost ministru al Justiției în guvernul lui Viktor Orban, împotriva fostului său soț, Péter Magyar, acum un opozant al guvernului de la Budapesta.

Miercuri, într-un interviu televizat acordat lui Péter Hajdú, la Frizbi TV, Judit Varga a relatat cu lux de amănunte momentele de coșmar trăite în căsnicia sa cu Péter Magyar. „M-a împins într-o ușă, în timp ce eram însărcinată”, „Când nu cedam, mă închidea într-o cameră”, „S-a plimbat prin casă cu un cuțit”, „Mă agresa verbal și fizic” – acestea sunt doar câteva din dezvăluirile cutremurătoare făcute de Varga, care au șocat opinia publică.

Mai mult decât atât, Varga a adus în discuție și un raport al poliției care susține acuzațiile sale vizavi de comportamentul violent al lui Magyar. Printre momentele surprinse în acest raport se numără și amenințările că va face un „scandal imens”, care va afecta întregul guvern.

Cu toate acestea, povestea lui Varga nu este doar despre abuzul fizic și verbal. Aceasta a adus în discuție și aspecte legate de manipulare și uzurparea puterii. Fostul ministru susține că Magyar ar fi încercat să obțină custodia comună a copiilor lor, pretinzând că este un tată model, dar acțiunile sale ar fi fost parte dintr-o schemă manipulatoare pentru a obține avantaje personale.

Pe lângă aspectele personale, acest scandal are și repercusiuni politice importante. Judit Varga, care a fost implicată anterior într-un scandal legat de grațierea unui condamnat într-un caz de pedofilie, a anunțat că se retrage din viața politică, iar fostul său soț se reprofilează acum ca un opozant al guvernului condus de Viktor Orban, în ciuda faptului că cei doi au făcut parte din aceeași echipă politică.

În replică, Péter Magyar nu a ezitat să descrie acuzațiile fostei sale soții drept „fantezii”, insistând că scopul acestor dezvăluiri este discreditarea lui. Varga a respins aceste afirmații, subliniind că a decis să facă publice aceste detalii pentru a proteja integritatea familiei sale.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *