Scandalos: Încă un șef din Poliție, beat la volan

Şeful Poliţiei Municipale Brăila, Marius Budu, a fost prins băut la volan, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe DN 2B.

Maşina pe care o conducea poliţistul, autoturismul personal, a fost lovită de un şofer de 19 ani. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Marius Budu, de 42 de ani, era propus pentru a prelua funcţia de adjunct al IPJ Galaţi.

Testarea şoferilor a arătat valoare negativă în cazul tânărului şi 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şefului Poliţiei Brăila.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă seară, pe DN 2B, în localitatea Oprișenești, dinspre Buzău către Brăila – informează www.obiectivbr.ro.

Noul scandal din Poliție survine după recenta reținere de către DNA a șefului Poliției Cluj, nepotul fostului ministru Ioan Rus, prins beat la volan și care a încercat să mușamalizeze cazul. Detalii, aici: Șeful Poliției Cluj a fost reținut de DNA. E nepotul lui Ioan Rus | EuroȘtiri.ro (eurostiri.ro)

Potrivit presei brăilene, comisarul-șef Marius Budu a picat în 2022 examenul pentru ocuparea funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Ofițerul a obținut nota 5,05, iar nota minimă este 7.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *