Partidul lui Șoșoacă se apropie de pragul electoral

Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) arată că S.O.S. România, partidul condus de Diana Șoșoacă ar avea 4% intenție de vot, aproape de pragul electoral necesar pentru a intra în Parlamentul României.

Rezultatele acestui sondaj, efectuat între 24 și 31 august la comanda Partidului Social Democrat (PSD), dezvăluie faptul că acesta se menține pe primul loc în preferințele electoratului, cu 32% intenție de vot. Acest procent reprezintă o creștere cu 2% față de luna iunie a acestui an.

Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR), partidul de extremă dreaptă condus de George Simion, sunt la egalitate, cu 19% intenții de vot fiecare.

Uniunea Salvați România (USR) se clasează pe locul patru în preferințele alegătorilor, cu 12% intenție de vot, în timp ce Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) se află la limită, cu doar 5% intenție de vot.

Cea mai mare surpriză o reprezintă rezultatul S.O.S. România, care, cu 4% intenție de vot, e la egalitate cu Partidul Mișcarea Populară (PMP).

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *