Románia ragyog a Times Square-en: Nyolc román márka debütál a Nasdaq Panelen a „365 Day of Románia” projektben

December 1-től 2024-ig nyolc román márka érezteti jelenlétét az amerikai metropolisz szívében, a híres New York-i Times Square-en. A „Románia 365 napja a Times Square-en” elnevezésű projekt egyedülálló lehetőséget kínál számukra, hogy megéljék az „amerikai álmot”, és erőteljes üzeneteket osszanak meg a világ egyik legikonikusabb óriásplakátján.

Az Agerpres által közvetített kezdeményezés célja, hogy Románia kulturális sokszínűségének és gazdagságának vizuális nagykövete legyen. A szervezők a román márkák és értékek részvételével egy komplex és tartalmas országképet kívánnak kialakítani a híres Nasdaq óriásplakátján.

Az Unlock Market Research és a Biz által 2023-ban végzett tanulmány szerint az Arctic, amely december 1-jén nyitja meg először a labdát és ragyog fel a Times Square-en, a legerősebb romániai márka. Az Arctic mellett további jelentős márkák, amelyek lelkesen csatlakoztak a projekthez, a Romstal, a Vola.ro, az Aqua Carpatica, a Bittnet Group, az Eazy Insure, a Metaminds és az 5togo. Mindezek 2024 folyamán indítják el promóciós kampányaikat, a Times Square-en egy kivételes láthatósági platformmal, amely köztudottan vonzza a közvélemény figyelmét.

A „365 nap Románia a Times Square-en” egy szenzációs lehetőség a román márkák számára, hogy megmutassák kreativitásukat és innovációjukat a világ egyik legzsúfoltabb és legnyilvánosabb helyén, ezzel is hozzájárulva Románia erős imázsának kialakításához nemzetközi szinten.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *