Regele Charles va petrece cinci zile în Transilvania

Regele Charles al III-lea va petrece cinci zile în România, unde se va delecta cu drumeţii în Transilvania, scrie The Telegraph.

Călătoria regelui în România se va desfăşura săptămâna viitoare, în timpul căreia Charles se va recupera după încoronare şi va sta în casa sa din Transilvania.

Regina Camilla nu îl va însoţi în această călătorie, preferând să rămână în casa din Wiltshire.

În timpul vizitelor la casuța din Viscri, regelui Charles îi place să îşi petreacă zilele făcând plimbări pe dealurile din împrejurimi și să picteze, iar seara să citească.

Regele Charles vine de 25 de ani în România, unde deţine în prezent zece proprietăţi, după ce a cumpărat prima sa proprietate – o casă săsească din secolul al XVIII-lea, situată în satul Viscri – în 2006. Zona rurală din jurul casei sale îi oferă peisaje deosebite monarhului care este mare iubitor de natură, el având posibilitatea de a face excursii şi de a vedea pajişti cu flori sălbatice, precum şi trasee de drumeţie şi echitaţie.

La casa de la Viscri, nu există internet, televizor sau radio, doar salonul pentru desen are un mic player cu CD-uri, mai scrie The Telegraph.

blank

Pentru că va petrece multe zile în Transilvania, regele Charles nu se va putea întâlni cu prințul Harry, care ajunge pe continent săptămâna viitoare pentru a se prezenta la un proces la Înalta Curte de la Londra.

Facebook

Comentarii

58 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *