Regele Charles și-a reluat o parte din activități, după recuperare

Regele Charles al III-lea și-a reluat o parte din activitățile publice. Prima vizită a făcut-o unui centru de luptă contra cancerului, scrie Digi24.

Însoțit de soţia lui, regina Camilla, regele Charles s-a întâlnit cu medicii și cu pacienții care suferă de cancer, un diagnostic pe care l-a primit și el la începutul lunii februarie.

Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham, printr-un comunicat oficial. Cu toate acestea, Palatul nu a făcut precizări cu privire la starea sănătăţii regelui.

Natura cancerului de care suferă suveranul britanic este în continuare necunoscută.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a subliniat însă că ”programul de tratament va continua și că medicii sunt suficient de mulţumiţi de progresele realizate până în prezent pentru ca regele să reia câteva angajamente publice”. Acestea vor fi însă ”adaptate, dacă este necesar”, au precizat reprezentanții familiei regale.

Ultima apariţie publică a regelui Charles a avut loc la 31 martie. După ce a asistat la tradiţionala slujbă religioasă de Paşte, regele a făcut o baie de mulţime, a dat mâna şi a schimbat amabilităţi cu publicul care aştepta în faţa Capelei Saint-Georges, la Windsor, în vestul Londrei.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *