Regele Charles al III-lea se simte frustrat de interdicțiile medicale

Regele Charles al III-lea este „frustrat” de ritmul său de recuperare după ce a fost diagnosticat cu cancer, a dezvăluit duminică unul dintre nepoţii lui, Peter Phillips, primul membru al familiei regale care a făcut declaraţii detaliate despre felul în care se simte suveranul britanic, informează Reuters.

Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai regretatei regine Elisabeta a II-a şi totodată fiul prinţesei Anne, a declarat într-un interviu pentru Sky News Australia că suveranul este frustrat deoarece recuperarea sa medicală durează mai mult timp decât şi-ar fi dorit.

„Este frustrat pentru că nu poate continua să facă tot ceea ce şi-ar dori să poată să facă”, a spus el, adăugând că, deşi regele Charles al III-lea este pragmatic şi înţelege necesitatea unei perioade de recuperare, este totuşi nerăbdător să revină la o viaţă normală.

„Îşi presează mereu angajaţii şi pe toată lumea – medicii şi asistentele sale – pentru a putea spune: ‘de fapt, am voie să fac asta, pot să fac asta?'”, a dezvăluit Peter Phillips.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, speră să participe duminica viitoare la o slujbă restrânsă de Paşte şi la o reuniune de familie, deşi prezenţa sa nu va fi confirmată în avans.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a anunţat că prinţesa Kate şi soţul ei, prinţul moştenitor William, nu vor asista la slujba de Paşte.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *