PSG se impune în ”clasicul” Franței

PSG s-a confruntat cu Marsilia în deplasare în meciul din etapa a 27-a a Ligii 1 franceze. În confruntarea numită „Le Classique” din Franța, parizienii și-au asigurat o victorie confortabilă cu 2-0.

Atacantul star Kylian Mbappé a început meciul pentru PSG din primele minute. Cu toate acestea, el nu a strălucit pe teren, iar antrenorul Louis Enrique a decis să-l înlocuiască în minutul 64.

Judecând după reacția atacantului francez, acesta nu a părut prea mulțumit de decizia antrenorului.
Transferul lui Mbappé la Real Madrid la finalul sezonului este considerat o afacere încheiată. Cu toate acestea, Royal Club nu a anunțat încă oficial înțelegerea. Este de așteptat să se întâmple în următoarele săptămâni.

În sezonul curent, atacantul vedetă a marcat 38 de goluri și a oferit 8 pase decisive în 38 de meciuri pentru PSG în toate competițiile.

Pentru Mbappé, are sens să amâne cât mai mult timp anunțarea mutarii sale la Real Madrid pentru a nu-i perturba relația cu coechipierii săi de la Paris Saint-Germain, deși fanii „Los Blancos” așteaptă cu nerăbdare informații oficiale despre transferul francezului.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *