PSG revine fulminant și se califică în fața Barcelonei

Marți, 16 aprilie, a avut loc meciul din manșa UEFA Champions League dintre Barcelona și PSG. În tur, catalanii și-au asigurat o victorie cu scorul de 3-2.

Echipa lui Xavi Hernandez a marcat un gol devreme, mărind avantajul total la 4-2. PSG s-a chinuit să spargă apărarea Barcelonei, dar situația s-a schimbat când Barcelona a fost redusă la zece oameni în minutul 29, Araujo primind cartonaș roșu. Parizienii au profitat de acest eșec. Spre finalul primei reprize, Usman Dembélé a marcat ca răspuns, micșorând deficitul la 4-3.

După pauză, PSG a continuat să preseze fără încetare poarta Barcelonei. În minutul 54, frumoasa lovitură a lui Verratti din afara careului a egalat scorul la 4-4. Câteva minute mai târziu, o altă greșeală a Barcelonei a dus la un penalty. Kylian Mbappé a transformat lovitura de pedeapsă, făcând scorul 3-1. Starul francez a sigilat meciul cu al patrulea gol în minutul 89, trimițându-i pe PSG în semifinale.

Aceasta marchează a treia apariție a lui PSG în semifinalele UEFA Champions League din istoria lor și, pentru prima dată, au avansat după ce au pierdut acasă.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *