Doi oameni fericiți. PSD și PNL au semnat protocolul de colaboare pentru București

PSD și PNL au încheiat protocolul de colaborare pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul Capitalei. Documentul a fost semnat de cei doi președinți de filiale, Gabriela Firea, din partea PSD, și Sebastian Burduja, din partea PNL. Cei doi vor conduce și campania electorală pentru Primăria Generală.

Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD-PNL în consiliile locale ale celor şase sectoare şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Bucureştiul poate redeveni oraşul dorit de oameni, o Capitală a viitorului. Pentru marile proiecte ale oraşului este nevoie de o bună colaborare şi acesta e sensul alianţei electorale PSD PNL”, arată PSD Bucureşti, într-un comunicat oficial.

Între timp, de mai bine de trei săptămâni, o campanie electorală pe șest, dar bine calculată, pare să-și fi consumat deja prima rundă.

Nu este zi în care cei trei candidați – favoriți ai sondajelor – Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone și Cătălin Popescu să nu-și împartă săgeți otrăvite, diatribe și tot felul de mesaje electorale, toate menite să câștige electoratul.

Și el parcă debusolat de avalanșa declarațiilor și de ritmul în care evoluează lucrurile în anul cu patru rânduri de alegeri. Iar, oficial, campania nici măcar nu a început – va debuta abia pe 10 mai.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *