Prințul Harry e invitat la încoronarea tatălui său. Ce a răspuns:

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan au primit o invitație la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, dar nu vor confirma încă public dacă vor participa, a declarat duminică un purtător de cuvânt al lui Harry.

Pregătirile pentru evenimentul din luna mai au fost umbrite de dezvăluirile acuzatoare ale cuplului despre rege, fratele mai mare al lui Harry, Prințul William, și alți membri ai familiei regale în recentele sale memorii, un documentar Netflix și o serie de interviuri televizate.

Criticile sale recente și usturătoare la adresa familiei sale au dus la speculații cu privire la faptul că Harry, care a renunțat la îndatoririle regale în 2020, ar putea să nu fie invitat la încoronare iar, dacă va fi, ar putea să nu participe.

„Pot confirma că Ducele a primit recent corespondență prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la faptul dacă Ducele și Ducesa vor participa nu va fi dezvăluită de noi în acest moment.”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Harry.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *