Prima doamnă a SUA are Covid

Casa Albă a anunţat astăzi că Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, în vârstă de 72 de ani, a fost testată pozitiv la COVID-19. Într-o declaraţie emisă de biroul acesteia, s-a specificat că doamna Biden prezintă simptome uşoare ale bolii și va rămâne la reşedinţa familiei din Rehoboth Beach, statul Delaware, pentru a se recupera. Jill Biden a mai fost testată pozitiv la COVID-19 cu un an în urmă.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a fost testat negativ la COVID-19, luni seară, conform anunţului oficial al Casei Albe, care a precizat că șeful statului american va continua să se testeze regulat și să supravegheze apariţia simptomelor pentru a se asigura că nu este infectat.

Această veste vine în contextul în care Statele Unite au înregistrat o creştere semnificativă a cazurilor de COVID-19 și a numărului de spitalizări în ultimele săptămâni, conform rapoartelor furnizate de AFP. Această evoluție recentă subliniază încă o dată importanţa menţinerii măsurilor de precauţie și a campaniilor de vaccinare în lupta împotriva pandemiei.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *