Prima apariție în public a prinţului William, după anunțul îmbolnăvirii prințesei Kate

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au fost văzuţi joi seară în tribunele stadionului din Birmingham, cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele Aston Villa şi Lille, în cadrul primei lor apariţii publice după anunţul făcut la sfârşitul lunii martie despre cancerul prinţesei Kate, informează AFP.

Relaxat şi zâmbitor, moştenitorul tronului britanic, un suporter înfocat al echipei Aston Villa, l-a adus pe stadionul Villa Park pe fiul său în vârstă de 10 ani şi a purtat un fular în culorile clubului englez, care a câştigat cu scorul de 2-1 acest meci de fotbal disputat în prima manşă a sferturilor de finală din Europa Conference League.

Prinţesa Kate, foarte populara soţie a prinţului William, a dezvăluit la sfârşitul lunii martie într-o înregistrare video că suferă de cancer, fără să precizeze natura exactă a acestuia, şi că a început o chimioterapie, precizând în acel mesaj că diagnosticul a reprezentat pentru ea „un şoc imens”.

Potrivit agenţiei de presă PA, prinţul de Wales ar trebui să îşi reia activităţile publice după vacanţa de Paşte, odată cu revenirea la şcoală a copiilor săi – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *