Nicolae Ciucă: „Republica Moldova se bucură de un capital de simpatie fără precedent”

Premierul Nicolae Ciucă, aflat, astăzi, la Chişinău, a declarat că Republica Moldova se bucură de un capital de simpatie fără precedent la nivel european şi internaţional, potrivit Agerpres.

„Republica Moldova se bucură de un capital de simpatie fără precedent la nivel european şi internaţional. Acesta trebuie să fie în continuare fructificat pentru a construi o Republică Moldova mai sigură, mai prosperă şi mai europeană. Trebuie de asemenea valorificat pentru a transforma Republica Moldova într-un stat furnizor de stabilitate în regiune, în interesul cetăţenilor săi şi, deopotrivă, al Uniunii Europene”, a afirmat premierul, într-o conferinţă de presă comună susţinută alături de prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean.

În acest context, Nicolae Ciucă l-a asigurat pe Dorin Recean de „întreg sprijinul Guvernului României” pentru îndeplinirea obiectivelor pe care şi le-a asumat Executivul de la Chişinău.

Şeful Executivului de la Bucureşti şi-a exprimat încrederea în „voinţa politică” a Guvernului de la Chişinău şi în capacitatea acestuia de a găsi „soluţii durabile şi echilibrate”, care să reaşeze pe temelii concrete sistemul de justiţie, în beneficiul cetăţenilor Republicii Moldova.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *