Marcel Ciolacu a primit-o pe Maia Sandu

Premierul Marcel Ciolacu a avut, astăzi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Şeful Guvernului a subliniat, în cadrul discuțiilor, sprijinul activ pe care România va continua să îl acorde parcursului european al Republicii Moldova şi implementării reformelor necesare pentru avansarea agendei europene.

”Foarte bucuros să mă întâlnesc cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, din nou şi să reconfirm sprijinul ferm al României pentru parcursul european al Republicii Moldova”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Consiliul European a deschis negocierile pentru aderarea la UE a Republicii Moldova, din 14 decembrie 2023.

La întrevederea de astăzi, au fost discutate, de asemenea, proiecte de cooperare bilaterală, în special în domeniul infrastructurii şi în sectorul economic, cu accent asupra sprijinului pe care România îl acordă dezvoltării mediului investiţional din Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află în România pentru a participa la Congresul PPE, care va avea loc la București, miercuri și joi.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *