Premierul Finlandei, dezlănțuită la o petrecere – Video viral: ”Nu am consumat droguri”

Considerată cel mai cool premier din lume, Sanna Marin, 36 de ani, este ținta unui scandal uriaș, după ce imaginile de la o petrecere au fost difuzate pe rețelele sociale. ”Nu am consumat droguri şi, în consecinţă, nu am nicio problemă să fac un test”, a reacționat șefa guvernului finlandez.

”Aceste imagini sunt private, au fost filmate în locuri private. Petreceam o seară cu prieteni”, a explicat Sanna Marin, care este criticată pentru comportamentul considerat nepotrivit pentru un premier. Ea a fost nevoită să admită că a băut alcool. Zvonurile privind consumul de droguri la petrecere au fost iscate de strigătele din filmare despre cocaină ale unor participanți.

Nu e prima data când prim-ministrul Finlandei e în centrul atenției pentru non-conformismul său. Anul trecut, Sanna Marin a fost nevoită să-și ceară scuze pentru că a petrecut într-un club de noapte după ce intrase în contact cu o persoană ce avea Covid. Iar apariții precum cea de la un festival rock, în pantaloni scurți și geacă de piele, sau într-o revista de modă, pentru care a pozat în sacou, fără cămașă și sutien, au făcut deliciul publicului, dar i-au și atras numeroase critici.

blank

Sanna Marin, cel mai tânăr şef de guvern din lume la momentul accederii în funcţie în 2019, a fost crescută de o familie de lesbiene, după ce mama sa a divorțat pentru a forma un cuplu cu o femeie. Social-democrata finlandeză este căsătorită și are o fetiță.

Europolis

Facebook

Comentarii

59 de răspunsuri

  1. Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you
    been running a blog for? you make blogging look easy. The whole look of your site is
    fantastic, as neatly as the content material! You can see similar here sklep

  2. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
    If you know of any please share. Many thanks! You can read similar art here:
    GSA Verified List

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *