Premierul Finlandei, dezlănțuită la o petrecere – Video viral: ”Nu am consumat droguri”

Considerată cel mai cool premier din lume, Sanna Marin, 36 de ani, este ținta unui scandal uriaș, după ce imaginile de la o petrecere au fost difuzate pe rețelele sociale. ”Nu am consumat droguri şi, în consecinţă, nu am nicio problemă să fac un test”, a reacționat șefa guvernului finlandez.

”Aceste imagini sunt private, au fost filmate în locuri private. Petreceam o seară cu prieteni”, a explicat Sanna Marin, care este criticată pentru comportamentul considerat nepotrivit pentru un premier. Ea a fost nevoită să admită că a băut alcool. Zvonurile privind consumul de droguri la petrecere au fost iscate de strigătele din filmare despre cocaină ale unor participanți.

Nu e prima data când prim-ministrul Finlandei e în centrul atenției pentru non-conformismul său. Anul trecut, Sanna Marin a fost nevoită să-și ceară scuze pentru că a petrecut într-un club de noapte după ce intrase în contact cu o persoană ce avea Covid. Iar apariții precum cea de la un festival rock, în pantaloni scurți și geacă de piele, sau într-o revista de modă, pentru care a pozat în sacou, fără cămașă și sutien, au făcut deliciul publicului, dar i-au și atras numeroase critici.

blank

Sanna Marin, cel mai tânăr şef de guvern din lume la momentul accederii în funcţie în 2019, a fost crescută de o familie de lesbiene, după ce mama sa a divorțat pentru a forma un cuplu cu o femeie. Social-democrata finlandeză este căsătorită și are o fetiță.

Europolis

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *