Premierul Ciucă, la Mormântul Ostaşului Necunoscut

Premierul Nicolae Ciucă a participat, în această dimineață, la ceremonia organizată în Parcul Carol I, cu ocazia Zilei Naţionale a României, depunând o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut.

De 1 Decembrie, în Parcul Carol I, s-a desfăşurat o ceremonie militară şi religioasă, ocazie cu care au fost depuse coroane şi jerbe de flori în memoria celor căzuţi pe câmpul de luptă.

”Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului”, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„La 104 ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfăşurare la graniţa de Est şi un obiectiv naţional către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spaţiul Schengen. Şi acum, ca şi la încheierea Primului Război Mondial, principalele subiecte pe agenda naţională sunt siguranţa, stabilitatea şi modernizarea României”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.

Premierul Ciucă va fi prezent şi la parada militară organizată la Arcul de Triumf, edificiu emblematic al Capitalei, inaugurat acum 86 de ani.

Facebook

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *