Declarațiile fiscale ale lui Trump vor fi publicate

O comisie a Camerei Reprezentanților din SUA a votat marți pentru publicarea unor declarații fiscale parțial redactate ale fostului președinte Donald Trump și a declarat că autoritățile fiscale nu au reușit să analizeze în mod corespunzător declarațiile lui în timpul mandatului său.

Comisia din Camera Reprezentanților a votat pentru publicarea unui rezumat al declarațiilor fiscale ale lui Trump între 2015 și 2021, anii în care acesta a candidat la președinție și a servit la Casa Albă, au declarat membrii comisiei. Acest lucru ar putea duce la mai multe controale nedorite pentru fostul președinte, în timp ce acesta organizează o altă candidatură la Casa Albă.

Dar comisia a mai spus că Serviciul de Venituri Interne al SUA nu și-a respectat propriile reguli atunci când nu a auditat declarațiile fiscale ale lui Trump în trei din cei patru ani de mandat. Membrii au spus că Congresul ar trebui să adopte o lege pentru a consolida programul de audit prezidențial.

„Ceea ce va surprinde probabil oamenii este măsura în care IRS nu s-a conformat propriilor reguli”, a declarat reporterilor reprezentantul democrat Dan Kildee.

Președintele comisiei, democratul Richard Neal, a declarat că un rezumat redactat al declarațiilor fiscale ale lui Trump va fi publicat în câteva zile. Democrații au puțin timp la dispoziție pentru a acționa, deoarece republicanii urmează să preia controlul Camerei în ianuarie.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *