Nicușor Dan îl menajează pe Burduja. Cine e principalul contracandidat al primarului?

PSD i-a cerut, astăzi, primarului general, Nicușor Dan, candidat pentru al doilea mandat, să precizeze sursele de finanțare ale campaniei sale „uriașe” de publicitate.

La scurt timp, Nicușor Dan a venit cu explicațiile. Potrivit acestuia, panotajul exterior pentru promovarea sa costă 180.000 de euro. Din această sumă, el a plătit o primă tranşă de 70.000 de euro, bani care provin din donațiile pe care le-a strâns de la cetățeni, iar 100.000 de euro vor fi plătiți de USR.

”Este o înţelegere cu USR-ul, panotajul exterior, outdoor-ul costă 180.000 de euro, eu am plătit o primă tranşă de 70.000 de euro şi înţelegerea cu ei este să plătească 100.000 de euro din restul de plată, nu ştiu dacă plata s-a făcut sau nu până la momentul acesta”, a spus primarul Capitalei, potrivit News.ro.

El a spus că dintre toate partidele care îl susţin, USR-ul este singurul care primeşte subvenţie de la stat.

Firea are „telefonul deschis” pentru Piedone

Ieri, și Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei din partea PSD, ea fiind cotată pe locul doi, în urcare, potrivit ultimului sondaj Avangarde, la comanda PSD, dat publicității duminică. Întrebată dacă va negocia cu Cristian Popescu Piedone retragerea acestuia din cursă, Gabriela Firea a spus că el „are telefonul deschis” pentru a discuta despre această variantă.

Chiar dacă sondajul o indică pe Gabriela Firea pe locul doi, Nicușor Dan a declarat, astăzi, că cei doi candidați împart același bazin electoral de stânga, dar că principalul său contracandidat rămâne Piedone.

„Piedone rămâne principalul contracandidat”

„În opinia mea, bazată pe sondajul pe care l-am avut, Piedone rămâne principalul contracandidat”, a spus Nicușor Dan. Întrebat cum ar înclina balanța o eventuală retragere a acestuia, Nicușor Dan a spus că acest lucru va fi decis de bucureșteni, la vot.

Referitor la candidatul PNL, Sebastian Burduja, Nicușor Dan a spus că nu îl va ataca în campanie, dar că votul către acesta ar fi „unul aruncat”.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *