Nadal va absenta în continuare din circuit

Legenda tenisului Rafael Nadal a anunțat că, din cauza stării sale de sănătate, nu va participa la un alt turneu de prestigiu. Spaniolul în vârstă de 37 de ani nu va concura la Indian Wells Masters.

Nadal a împărtășit aceste informații pe pagina sa X:

„Cu mare tristețe trebuie să mă retrag din acest turneu uimitor de la Indian Wells. Toată lumea știe cât de mult iubesc acest loc și cât de mult îmi place să joc aici. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am venit foarte devreme în deșert să exersez și să încerc să mă pregătesc. Am muncit din greu și am exersat și știți cu toții că am susținut un test în acest weekend, dar nu sunt pregătit să joc la cel mai înalt nivel la un eveniment atât de important. Nu este o decizie ușoară, de fapt, este una grea, dar nu mă pot minți pe mine însumi și pe miile de fani. Îmi va fi dor de voi toți și sunt sigur că turneul va fi un mare succes”.

Locul lui Nadal în turneu va fi luat de Sumit Nagal din India, aflat în prezent pe locul 101 în lume. Mâine, Nagal îl va înfrunta pe canadianul Milos Raonic în primul tur.

Anterior, Nadal s-a retras și de la participarea la Australian Open.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *