Nadal nu va participa la Australian Open

Legendarul tenismen spaniol, câștigător de 22 de ori a turneelor de Grand Slam, Rafael Nadal, s-a retras de la Australian Open, 2024.

El a transmis aceste informații prin contul său de Instagram, unde a distribuit o postare care se adresează bazei sale de fani devotați.

„Salutări, tuturor. În timpul ultimului meci de la Brisbane, am avut o ușoară problemă cu un mușchi care, după cum știți, mi-a provocat îngrijorare. Odată ajuns în Melbourne, am avut ocazia să fac un RMN, care a scos la iveală o microruptură musculară. Vestea bună este că nu este în aceeași porțiune în care m-am accidentat înainte. În acest moment, nu sunt pregătit să concurez la nivel maxim în meciurile cele mai bune din cinci seturi. Prin urmare, mă întorc cu avionul în Spania pentru a-mi vedea medicul, a urma un tratament și a mă odihni. De-a lungul anului, am muncit foarte mult la această revenire și, așa cum am spus întotdeauna, scopul meu este să fiu la cel mai bun nivel al meu în trei luni. Sunt pozitiv cu privire la turneele viitoare din acest sezon. Abia așteptam să joc aici, în Australia, și am avut ocazia să joc câteva meciuri care m-au făcut foarte fericit și pozitiv. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și ne vedem curând! Rafa”.

Rafael Nadal a participat la turneul de la Brisbane, unde a pierdut în sferturile de finală împotriva lui Thompson. Înainte de competițiile din Australia, 2024, Rafael nu a mai jucat din ianuarie 2023, după Australian Open.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *