Moscova: Aproape 100 de persoane, dispărute încă în ruinele de la Crocus City Hall

Până la 95 de persoane sunt încă dispărute, după atacul de săptămâna trecută din apropierea Moscovei, când bărbaţi înarmaţi au deschis focul cu arme automate asupra spectatorilor dintr-o sală de concerte şi au provocat un incendiu devastator, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Bilanţul oficial al atacului de la Crocus City Hall se ridică acum la 140 de morţi şi 182 de răniţi, dar aproape 100 de persoane au fost adăugate pe listele cu persoanele dispărute, după apeluri ale famiilor care își caută rudele.

Se crede că mai mult de 200 de persoane s-ar putea să fi fost în clădirea în flăcări, cu câteva momente înainte ca acoperişul să se prăbuşească, scrie presa rusă.

Presa locală din regiunea Briansk, din sud-vestul Rusiei, a relatat miercuri că o femeie încă îşi căuta fiul, Dmitri Başlikov, un profesor din Moscova care a mers la concertul trupei rock „Piknik” împreună cu un prieten, dar acesta a reuşit să scape.

O altă tragedie este cea a unui adolescent, Arseni, care a mers la concert cu mama sa. Ea a fost declarată moartă la fața locului, dar băiatul nu a fost găsit imediat, în ciuda apelurilor disperate ale bunicii sale. Luni însă, și acesta a fost găsit şi identificat de către rudele sale.

Se apreciază că, în sala de concerte de la Crocus City Hall, se aflau circa 6.200 de persoane.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *