Sorin Grindeanu, posibil șef al SRI. „Exclus așa ceva”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost întrebat, astăzi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara, dacă va fi viitorul şef al SRI, după demisia lui Eduard Hellvig, excluzând însă această ipoteză.

Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă va fi viitorul şef al SRI, după ce mai mulţi politicieni locali s-au exprimat în acest sens. ”Exclus aşa ceva. Sunt în politică din 96, sunt deputat de Timiş şi vreau să rămân în continuare deputat de Timiş şi din 2024. Nu am alte gânduri, exclus aşa ceva”, a răspuns ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a afirmat că, din postura de ministru în cabinetul Marcel Ciolacu, va continua proiectele în infrastructură și va încerca să realizeze un echilibru între toate zonele din țară.

”Am fost în ultimele 2 luni în această dezbatere publică cu rămâne Grindeanu, nu rămâne, cu această rocadă. Dacă e un lucru să fiu bucuros că am rămas e acela că proiectele din zona noastră rămân prioritare în zona transporturilor. Încerc să fac un echilibru cu toate zonele din ţară”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a insistat că funcţia de şef al SRI nu se află în planurile sale. ”Nu mă interesează aşa ceva, exclus”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *