Mbappe va juca la Real Madrid

În conducerea PSG nu mai există nicio îndoială: vedeta lor principală, Kylian Mbappe, a decis să părăsească Ligue 1 la finalul sezonului și să se alăture lui Real Madrid, care îl așteaptă de mult, după cum relatează Le Parisien.

Nu se poate vorbi de o afacere deplin încheiată, atât timp cât Kylian Mbappé nu a plecat încă de la PSG pentru a semna cu Real Madrid. Dar pentru mulți, atât la PSG, cât și în fotbalul francez, inevitabilul se va întâmpla în cele din urmă: cea mai mare vedetă a fotbalului francez se va alătura celui mai mare club din lume în sezonul viitor.

Între timp, la Madrid, domnește optimismul în timp ce negocierile în culise sunt în desfășurare pentru a stabili cel mai mare contract pentru căpitanul naționalei Franței.

Pe 14 februarie, Parisul va găzdui pe Real Sociedad în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale UEFA Champions League, returul fiind programat pe 5 martie în Spania. Nimeni nu se îndoiește de faptul că Mbappé va da totul în acest sezon pentru a câștiga toate titlurile posibile. Părăsirea capitalei Franței cu un trofeu al Ligii Campionilor în palmares, i-ar consolida și mai mult locul în istorie.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *