Manchester United eliminată din CL, Benfica se califică în EL

Prima seară din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor a adus cu sine o eliminare surpriză, dar și o calificare dramatică. În grupa D, Benfica Lisabona trebuia să învingă Salzburg cu două goluri, obiectiv realizat în prima repriză. După pauză, campioana Austriei a marcat un gol și a revenit pe locul trei. Finalul a adus calificarea Benficăi, grație lui Cabral care a marcat cu spatele la poartă golul salvator.

Pentru Benfica, victoria de astăzi a fost singura lor victorie în faza grupelor actuală, dar a fost suficientă pentru a asigura o calificare în UEFA Europa League.

În grupa A, surpriza eliminării diavolilor roșii a reprezentat evenimentul serii. Manchester United continuă să stabilească tot felul de anti-recorduri pe tot parcursul acestui sezon. La finalul fazei grupelor din Liga Campionilor, echipa lui Erik ten Hag a ocupat locul patru cu patru puncte, care a fost cel mai prost rezultat din istoria clubului.

În sezonul curent, Red Devils au câștigat un singur meci în Liga Campionilor – au învins Copenhaga acasă (1:0), urmat de o remiză în deplasare cu Galatasaray (3:3). În alte meciuri, Manchester United a pierdut în fața acelorași adversari și a mai pierdut de două ori cu Bayern.

Aceasta a fost a șasea oară în istoria lui Manchester United când echipa nu a reușit să se califice din faza grupelor în Liga Campionilor.

Facebook

Comentarii

84 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *