Mai multe explozii au fost înregistrate la Kiev

O serie de explozii s-au auzit, în această dimineață, la Kiev, capitala Ucrainei, în timp ce autorităţile regionale din nordul, estul şi centrul Ucrainei au raportat, de asemenea, lovituri de rachete, potrivit Agerpres.

Rusia şi-a intensificat în ultimele săptămâni atacurile cu rachete asupra Ucrainei, după ce a acuzat Kievul pentru explozia care a dus la deteriorarea Podului Kerci din Crimeea.

În această dimineaţă, putea fi văzut fum ridicându-se deasupra Kievului, după ce ar fi avut loc cel puţin zece explozii, potrivit AFP.

Și orașul Harkov a fost bombardat, tot în această dimineață. Ihor Terekhov, primarul localității, a declarat că orașul a fost lovit de două rachete, care au vizat „o instalaţie a infrastructurii critice”.

Capitala a fost lovită, pe 10 şi 17 octombrie, mai ales de drone ruseşti de fabricaţie iraniană.

Au fost semnalate explozii şi în oraşele Zaporojie şi Cerkasî.

Ucraina: Trenurile continuă să circule, deși infrastructura este avariată

Căile Ferate Ucrainene au transmis că 80% din trenuri continuă să circule conform programului, în ciuda valului de atacuri asupra infrastructurii critice a țării care au avut loc luni dimineață, potrivit Digi24. 

Compania a spus că au fost scoase locomotive diesel de rezervă și că toate trenurile vor continua să circule.

Cu toate acestea, unele trenuri care pleacă din capitala Kiev au fost amânate, a transmis compania, inclusiv pe rute din capitală către Dnipro, Ujhorod și Kramatorsk. 

Atacuri asupra infrastructurii critice a Ucrainei au fost raportate astăzi în toată țara, inclusiv în regiunile centrale Kiev, Cherkasy și Kirovohrad, regiunea de est a Harkov și regiunea de sud a Zaporojie.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *