Lothar Matthäus: ”Bayer Leverkusen este în prezent cea mai bună echipă din lume”

Legendarul fotbalist german Lothar Matthäus a declarat că Bayer Leverkusen este în prezent cea mai bună echipă din lume, după cum a raportat Mundo Deportivo.

Potrivit lui, elementele fotbalului, viteza și calmul cu mingea sunt cele care fac ca Bayer Leverkusen să fie fascinant de urmărit. Jocul lui Bayer îi amintește lui Matthäus de Barcelona cu Xavi, Iniesta și Messi.

„Pentru mine, ei sunt în prezent cea mai puternică echipă de fotbal din lume. Nu vreau să le compar cu Liverpool și Manchester City, dar Bayer joacă fotbalul de cea mai bună calitate pe care l-am văzut în acest sezon”, a declarat Matthäus.

Mai mult, directorul general al Bayer Leverkusen, Fernando Carro, a comentat despre viitorul antrenorului principal al echipei, Xabi Alonso. Potrivit directorului superior al clubului, momentan nu există motive să credem că spaniolul va părăsi Leverkusen în vară.

În prezent, Bayer este în fața lui Bayern Munchen cu 10 puncte și se pregătește să cucerească primul titlu în Bundesliga din istoria sa.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *