Legendarul Romario a devenit președintele unui club brazilian

Clubul de fotbal brazilian America a anunțat pe site-ul său oficial că legendarul Romario a devenit noul președinte al clubului. Fostul jucător de la PSV, Barcelona și naționala Braziliei, după ce și-a încheiat cariera de jucător s-a aventurat serios în politică, fiind senator pentru statul Rio de Janeiro din 2015 până în 2023.

„Romario, o legendă a fotbalului brazilian și mondial, aduce nu numai moștenirea sa ca jucător, ci și pasiunea sa. Călătoria sa pe teren și în afara terenului, caracterizată prin determinare, pricepere și leadership, promite să inspire și să ridice clubul la un nivel înalt de performanță.”

”Sosirea lui Romario ca președinte reprezintă speranța pentru zile și mai glorioase, întărind structura clubului, încurajând dezvoltarea de noi talente și lupta pentru victorii semnificative în competițiile naționale și internaționale.”

”În acest moment de reînnoire, invităm toți fanii, membrii clubului și pasionații de fotbal să se unească în sprijinul acestei noi conduceri. Cu Romario la cârma clubului nostru, credem că viitorul este promițător și, împreună, clubul și suporterii săi vor scrie pagini frumoase din istoria fotbalului brazilian”, a declarat clubul brazilian în anunțul său.

Este de remarcat faptul că America concurează în prezent în prima divizie a Rio de Janeiro, campionatul Carioca.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *