Kremlin: Ajutorul pentru Ucraina, parte a „politicii coloniale” a SUA

Noul ajutor de 60 miliarde de dolari, care va fi acordat de SUA către Ucraina, nu va fi în măsură să schimbe situația de pe front, care nu ar fi în avantajul Kievului, susține Kremlinul.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov, susține că pachetul financiar, care se pregătește să fie avizat în Camera Reprezentanților, săptămâna următoare, este parte din „politica colonială” a SUA, scrie Digi24.

„Ucraina nu trebuie să lupte doar pentru a oferi profit americanilor, ci trebuie să lupte până la ultimul ucrainean și este încărcată cu datorii”, a declarat Peskov.

„Politica colonială favorită a Statelor Unite ale Americii”, a adăugat acesta, menționând că „o parte semnificativă” din ajutorul propus va rămâne în complexul militar-industrial al SUA.

„Acest pachet nu poate schimba nimic”, a spus Peskov despre ajutorul financiar american.

Rusia controlează aproximativ 18% din Ucraina, iar liderii occidentali spun că războiul se află la o răscruce care ar putea duce chiar și la o victorie a Rusiei, dacă Ucraina nu primește urgent mai mult sprijin.

Susținută de Occident, Ucraina se apără împotriva unei acaparări teritoriale, în stil imperialist rusesc. Rusia spune, de cealaltă parte, că SUA au încercat să includă Ucraina pe orbita Occidentului și apoi să o folosească pentru a amenința Rusia.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *