Kim Jong Un vizitează o fabrică de avioane, în Extremul Orient rus

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a sosit, în această dimineaţă, la Komsomolsk-on-Amur, în Extremul Orient rus, pentru a vizita o fabrică de avioane.

Kim Jong Un a sosit cu trenul la gara din Komsomolsk-on-Amur și va merge la o fabrică de avioane militare şi civile.

Miercuri, în timpul primei sale călătorii în străinătate de la pandemia de Covid, liderul de la Phenian s-a întâlnit cu preşedintele rus Vladimir Putin la cosmodromul Vostocinîi, unde a vizitat sediul acestei instituţii şi a avut discuţii oficiale de peste două ore, în cadrul obiectivului de consolidare a legăturilor dintre cele două ţări, în special cele militare.

Vizita lui Kim Jong Un în Rusia, care a început marţi, va dura mai dura „câteva zile”, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, fără a da alte detalii.

Putin a indicat anterior că liderul Kim Jong Un urma să meargă la Komsomolsk-on-Amur pentru a vizita fabricile care produc echipamente aeronautice. Președintele nord-coreean ar urma să participe apoi la Vladivostok, unde s-a deplasat şi în 2019, la o paradă militară a Flotei ruse din Pacific, potrivit Kremlinului.

Facebook

Comentarii

75 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *