Începe un nou sezon de Formula 1

La finalul săptămânii începe un nou sezon de Formula 1. Campionatul se va desfășura din martie până în decembrie, cuprinzând 24 de Mari Premii. Sezonul se inaugurează cu Marele Premiu al Bahrain-ului pe 2 martie și se încheie cu Marele Premiu Abu Dhabi pe 8 decembrie.

Piloții și echipele vor concura pentru titlul de Campion Mondial și pentru Cupa Constructorilor. Campionul în vigoare printre piloți este Max Verstappen, în timp ce echipa sa, Red Bull Racing-Honda RBPT, deține actualul Campionat al Constructorilor.

Casele de pariuri și-au oferit pronosticurile pentru favoritul din acest an pentru victoria la Cupa Mondială a Piloților. Concurentul principal este campionul în vigoare, Max Verstappen, care a oferit cele mai mici cote la 1.14. Urmează îndeaproape Charles Leclerc de la Ferrari cu 13, în timp ce cote de 17 sunt acordate lui Lewis Hamilton de la Mercedes și Lando Norris de la McLaren.

Cei mai galonați piloți sunt Michael Schumacher și Lewis Hamilton, care au câștigat fiecare titlul de campion de șapte ori de-a lungul istoriei.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *