Încă o moarte suspectă a unui oligarh rus: Vicepreședintele Lukoil ”a căzut” de la etajul 6

Președintele companiei ruse de energie Lukoil, Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort, după ce ar fi căzut dintr-o secție aflată la etajul 6 al unui spital din Moscova, unde efectua un control de rutină.

Ce a provocat acest accident care s-a soldat cu căderea în gol a omului de afaceri este încă un mister. A fost deschisă o anchetă.

Maganov ar fi căzut în fața clădirii principale a Spitalului Clinic Central din Moscova, care se află în renovare. În prezent, nu există camere de supraveghere în acea parte a spitalului, iar balcoanele din acea aripă nu erau deschise pentru pacienți.

O ipoteză promovată de presa rusă este că Maganov ar fi ieșit să fumeze și ar fi căzut din greșeală, deoarece un pachet de țigări a fost găsit pe fereastra din secția respectivă.

Maganov a fost internat în spital pentru un control de rutină din cauza unor probleme cardiace de lungă durată. El nu a lăsat nici un bilet că s-ar sinucide.

Vicepreședintele Lukoil, Ravil Maganov, a ocupat funcția de prim-vicepreședinte executiv pentru Explorare și Producție în cadrul companiei, din 2006. A fost membru al Consiliului de Administrație din 1993 și este Specialist Distins în Petrol și Gaze al Federației Ruse, primind trei medalii, și a câștigat de trei ori Premiul Guvernului Federației Ruse pentru Știință și Inginerie.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *