Încă o moarte suspectă a unui oligarh rus: Vicepreședintele Lukoil ”a căzut” de la etajul 6

Președintele companiei ruse de energie Lukoil, Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort, după ce ar fi căzut dintr-o secție aflată la etajul 6 al unui spital din Moscova, unde efectua un control de rutină.

Ce a provocat acest accident care s-a soldat cu căderea în gol a omului de afaceri este încă un mister. A fost deschisă o anchetă.

Maganov ar fi căzut în fața clădirii principale a Spitalului Clinic Central din Moscova, care se află în renovare. În prezent, nu există camere de supraveghere în acea parte a spitalului, iar balcoanele din acea aripă nu erau deschise pentru pacienți.

O ipoteză promovată de presa rusă este că Maganov ar fi ieșit să fumeze și ar fi căzut din greșeală, deoarece un pachet de țigări a fost găsit pe fereastra din secția respectivă.

Maganov a fost internat în spital pentru un control de rutină din cauza unor probleme cardiace de lungă durată. El nu a lăsat nici un bilet că s-ar sinucide.

Vicepreședintele Lukoil, Ravil Maganov, a ocupat funcția de prim-vicepreședinte executiv pentru Explorare și Producție în cadrul companiei, din 2006. A fost membru al Consiliului de Administrație din 1993 și este Specialist Distins în Petrol și Gaze al Federației Ruse, primind trei medalii, și a câștigat de trei ori Premiul Guvernului Federației Ruse pentru Știință și Inginerie.

Facebook

Comentarii

3 răspunsuri

  1. Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The whole look of your site is great, as neatly as
    the content! You can see similar here sklep internetowy

  2. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Appreciate it!

    You can read similar article here: Najlepszy sklep

  3. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to
    rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Thanks! I saw similar blog here: List of Backlinks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *