Hal de inspector școlar general: „Şcoala… este… un… mijloc prin care noi… Ăăă… cadrele didactice au… au… ăăă” – Video șocant

Inspectorul şcolar general al judeţului Dâmboviţa, Adriana Tudose, membră PSD, s-a făcut de râs cu discursul incoerent pe care a încercat să-l susțină cu ocazia deschiderii anului şcolar, la Seminarul Teologic “Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgovişte.

“Preacurcenici părinţi, domnule primar, doamnă prefect, domnilor deputaţi… stimată asistenţă, dragi părinţi, stimaţi… dragi elevi… Ăăă, mă bucur foarte mult şi sunt onorată să mă aflu astăzi, aici, la Seminarul Teologic Ioan… Sfântul Ioan Gură de Aur.

Mă onorează această prezenţă… şi… …sunt foarte… … în primul rând sunt foarte emoţionată să mă aflu aici… Ăăă… Şcoala… este… un… mijloc prin care noi… şcoala este un reper… care formează personalităţi solide, de aceea… ăăă… vreau să vă spun că diversitatea este una dintre… principiile care stau la baza educaţiei.

Ăăă… cadrele didactice au… au… ăăă… Vă rog să mă scuzaţi, am emoţii!”, a spus Adriana Tudose.

Inspector școlar general la Dâmboviţa, de la 1 septembrie, profesoara de franceză Adriana Magdalena Tudose este membru PSD. Ea a predat la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Târgoviște.

Adriana Tudose, care a mai îndeplinit funcția de inspector școlar pentru management instituțional, a înlocuit-o pe Ileana Nicolaescu, demisă pentru că a corectat ilegal mai multe lucrări de la Bacalaureat.

Ștefan Jianu

Facebook

Comentarii

55 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *